Το δικαστήριο ανακοίνωσε τις ποινές για τα καταδικασθέντα μέλη και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής – Αύριο το τελικό στάδιο της δίκης

Ανακοινώθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποινές για τα καταδικασμένα μέλη και τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής . Σύμφωνα με την απόφαση , ισόβια και 14 έτη φυλάκιση ήταν η τελική ποινή για τον Γιώργο Ρουπακιά, ενώ 13 έτη και 6 μήνες αποφασίστηκε για τους Νίκο Μιχαλολιάκο και Ηλία Κασιδιάρη και Γιώργο Γερμενή. Για τον Γιάννη Λαγό αποφασίστηκαν 13 χρόνια και 8 μήνες, ενώ για τον Χρήστο Παππά 13 χρόνια και 3 μήνες και για τον Ηλία Παναγιώταρο σε 13 χρόνια.

Στον Νίκο Μίχο επιβλήθηκαν 6 χρόνια και στον Στάθη Μπούκουρα πέντε χρόνια και έξι μήνες.

Στους Γιώργο Πατέλη και Αναστάσιο Πανταζή επιβλήθηκαν 10 χρόνια και 2 μήνες και 10 χρόνια και 24 μήνες αντίστοιχα.

Η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα συνεχιστεί αύριο στις 10, μετά την ανακοίνωση σήμερα των τελικών ποινών από το δικαστήριο. Ήδη μετά την ανακοίνωση των τελικών ποινών το δικαστήριο μπήκε στο θέμα των αναστολών ή μη των ποινών. Αύριο το πρωί θα ακολουθήσει  το τελευταίο στάδιο που θα κρίνει αν και σε ποιους θα δοθεί ανασταλτική δύναμη στην έφεση.

Θα τοποθετηθούν η εισαγγελέας, οι συνήγοροι υπεράσπισης και θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου που θα κρίνει ποιοι θα οδηγηθούν στη φυλακή. Για όσους το δικαστήριο δεν δώσει αναστολή, θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ