Το Επιμελητήριο Κορινθίας παρόν στο Συνέδριο «POST COVID-19- ACTIVE WORKPLACE», στις Βρυξέλλες

Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε με εκπροσώπους του στις εργασίες του Συνεδρίου «POST COVID-19- ACTIVE WORKPLACE», στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus WAC & HEMA.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου όπου παρουσιάστηκε η πορεία του έργου WAC και τα αποτελέσματα του έργου ΗΕΜΑ που χρηματοδοτούνται από την Eυρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο των προγραμμάτων Erasmus Sport, αναφέρει τo Επιμελητήριο Κορινθίας  που συμμετείχε ως εταίρος στις κοινοπραξίες των δυο προγραμμάτων.

Τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας, κος Δημήτριος Σουφρίλας, και οι υπεύθυνες των έργων, κα Πέννυ Λάσκα & κα Αικατερίνη Ζιαζιά. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου, παρουσιάστηκαν επίσης νέες επιστημονικές έρευνες πάνω στο κομμάτι εργασιακής άθλησης καθώς και καλές πρακτικές επιχειρήσεων που έχουν υιοθετήσει έναν πιο active lifestyle στο χώρο εργασίας.

Για να μάθετε περισσότερα για τα ευρωπαϊκά προγράμματα του Επιμελητηρίου ακολουθήστε εδώ: https://bit.ly/3Dz5Q32 HEMA WAC

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ