Το Επιμελητήριο Κορινθίας σας καλεί σε μία ακόμη  δωρεάν ενημερωτική e-ημερίδα

O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης σας προσκαλεί στην δωρεάν ενημερωτική e-ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του Προγράμματος  CLLD – LEADER Υπο-Μέτρο 19. «Στήριξη υλοποίησης δράσεων των στρατηγικών Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» που συνδιοργανώνει με την ΑΝΒΟΠΕ ΑΕ  Πελοποννήσου και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 στις στις 18:30.  Όπως αναφέρει, μεταξύ  άλλων  η πρόσκληση: Στο πλαίσιο της παρούσας 2ης πρόσκλησης δύναται να χρηματοδοτηθούν πράξεις ιδιωτικού χαρακτήρα που συμβάλουν με άμεσο ή έμμεσο τρόπο στην εξυπηρέτηση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του τοπικού πληθυσμού και στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, για την επίτευξη των στόχων της εγκεκριμένης τοπικής στρατηγικής.

Περίοδος υποβολής: Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης :  14/04/2021 – ώρα  13:00. Ημερομηνία λήξης ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης :  18/06/2021 – ώρα 15:00.

Ποσοστό ενίσχυσης: 50% έως 65% (κατά την εξειδίκευση που γίνεται αναλυτικά ανά υπό-δράση)

Περιοχές Εφαρμογής:  Σε όλη την περιοχή εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD–LEADER Βόρειας Πελοποννήσου, όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά στην 2η Πρόσκληση.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί αναλυτικά η πρόσκληση του Προγράμματος, θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom και είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους εδώ https://forms.gle/UuCmj9WHXLy1D2JT6  έως την Τρίτη 6 Απριλίου για να τους αποσταλεί το link της τηλεδιάσκεψης.          

Περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε  στα τηλέφωνα 2741024464 (924, 923)     

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ