Το Εποχιακό Πυροσβεστικό κλιμάκιο Αγίων Θεοδώρων  επισκέφθηκε ο Γιώργος Γκιώνης – «Αρωγός και συμπαραστάτης ο Δήμος στο έργο των πυροσβεστών”

Στο Εποχιακό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αγίων Θεοδώρων  βρέθηκε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος. Γκιώνης, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους πυροσβέστες και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες που βρίσκονται στην περιοχή, την περιφρουρούν από πλήθος κινδύνων και μας βοηθούν με τα μέσα και την εμπειρία που διαθέτουν για την πρόληψη και καταστολή πυρκαγιάς.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο δύσκολο και επικίνδυνο έργο που επιτελούν οι δυνάμεις πυροπροστασίας και δήλωσε πως ο Δήμος στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ασφάλεια των οικισμών, των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και την προστασία του ιδιαίτερου φυσικού πλούτου που εκτείνεται στα Γεράνεια όρη.

Παρόν στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος ΔΚ Αγίων Θεοδώρων και Πρόεδρος του “Συλλόγου προστασίας του δάσους οι Άγιοι Θεόδωροι”, κ. Αριστείδης Κωσταντής Σκουλικαρίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ