Το Εργατουπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου ετοιμάζεται για την απεργία της 16ης Μαρτίου, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και προσκαλεί τα σωματεία της….

To Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, με ανακοίνωση που γνωστοποίησε πριν από λίγο, προσκαλεί  τα Σωματεία μέλη της δύναμής του  να προβούν σε Γενικές Συνελεύσεις με θέμα την ενημέρωση των συναδέλφων για την απεργία της 16ης Μαρτίου, που προκήρυξε η ΓΣΕΕ  και καλεί στην  ανοικτή σύσκεψη με την συμμετοχή και κάθε εργαζόμενου που το επιθυμεί στις 14/3/2023 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. Η πρόσκληση του Ε.Κ.Κ αναφέρει:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- ΜΕΛΩΝ
Ε. Κ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΔΕΔΥ
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ

Συναδέλφισσες ,Συνάδελφοι,
Καλούμε όλα τα Σωματεία μέλη της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου να προβούν σε Γενικές Συνελεύσεις με θέμα την ενημέρωση των συναδέλφων για την απεργία της16ης Μαρτίου , όπου υπάρχει αδυναμία αλλά και σε κάθε περίπτωση μπορούν να προσκαλέσουν αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου για την παροχή κάθε βοήθειας.
Επίσης καλείσθε σε ανοικτή σύσκεψη με την συμμετοχή και κάθε εργαζόμενου που το επιθυμεί στις 14/3/2023 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου, οδός Κολοκοτρώνη 54 ,προκειμένου να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στο παρακάτω θέμα:

ΘΕΜΑ: Συζήτηση για την οργάνωση της 24ωρης Πανελλαδικής -Πανεργατικής Απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ και τις Απεργιακές κινητοποιήσεις που αποφάσισε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κορίνθου .

Παρακαλείσθε σε ανάρτηση του ανωτέρω σε όλους τους πίνακες ανακοινώσεων .

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ