Το μήνυμα του Προέδρου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου Σπύρου Καραβούλη προς τους επιχειρηματίες του τουρισμού για την δύσκολη περίοδο που διανύουμε

«Αγαπητά μέλη και συνεργάτες,
μετά από μία ιδιαίτερη και δύσκολη τουριστική σεζόν, αισθάνομαι την ανάγκη να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για την άψογη τήρηση των μέτρων λειτουργίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων τόσο στην διαμονή, στην εστίαση,  στις μετακινήσεις, στο εμπόριο και σε όλες τις τουριστικές υπηρεσίες, μέσα από την οποία αναδείχθηκε σε σημαντικό βαθμό ο προορισμός μας. 
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κληθήκαμε να εκπαιδευτούμε στην εφαρμογή νέων κανόνων λειτουργίας στις επιχειρήσεις μας, να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό μας και να προσαρμοστούμε σε νέα δεδομένα, όπερ και εγένετο.
Είναι γενική διαπίστωση πως ο προορισμός μας κατάφερε να αξιοποιήσει επαρκώς τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα – αυτά της εγγύτητας και οδικής προσβασιμότητας στην Αθήνα, του φυσικού πλούτου αλλά και τα χαμηλά επίπεδα κρουσμάτων – με αποτέλεσμα να έχουμε – συγκριτικά πάντα – μια αρκετά καλή τουριστική περίοδο ακόμη και μέσα στην πανδημία, υποδεχόμενοι χιλιάδες επισκέπτες και τουρίστες κυρίως από την Αθήνα αλλά  και από  το εξωτερικό! 
Ο LTO με τη διαρκή υποστήριξη του  Δήμου Λ-Π.ΑΘ. και της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  υλοποίησε μεγάλο αριθμό ενεργειών προβολής με αποτέλεσμα την ευρεία ανάδειξη των  brand μας «Visit Loutraki» και «Πελοπόννησος» την πολλαπλασιαστική προβολή του μέσα από Εθνικά ΜΜΕ και ειδικά αφιερώματα, λαμβάνοντας έτσι σημαντική υπεραξία και δημιουργώντας παράλληλα μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον.
Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά στον τουρισμό,  που με οικονομικό ρίσκο και προσωπικό μόχθο καταφέραμε να συγκρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας, μπράβο & ευχαριστώ στους υπαλλήλους μας που παρείχαν άψογες υπηρεσίες σε ένα ανασφαλές, ρευστό περιβάλλον.
Διανύοντας πλέον το δεύτερο  lockdown, ο οργανισμός συνεχίζει τις προσπάθειες προβολής σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού με συμμετοχή σε ψηφιακές εκθέσεις και B2B Workshops, εκπονεί πλάνο δράσεων για το 2021 και υλοποιεί ενέργειες υποδομής αναβαθμίζοντας όλα τα εργαλεία του.
Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, όμως υπάρχουν ενδείξεις πως μεσομακροπρόθεσμα ο προορισμός μας οδεύει σε μία αισθητή αναβάθμιση, γεγονός που διαφαίνεται και από την έντονη επενδυτική δραστηριότητα που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο χρόνο με εξαγορές, ανακαινίσεις και πλάνο επαναλειτουργίας ξενοδοχειακών μονάδων και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων στο Δήμο μας.
Προς το παρόν αντιμετωπίζουμε τις συνέπειες του  νέου διεθνούς  lockdown και ελπίζουμε η διάρκειά του και οι συνέπειές του να είναι όσο το δυνατόν πιο περιορισμένες.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Τόσο εγώ όσο και η Εκτελεστική Επιτροπή του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,
Σπύρος Καραβούλης»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ