Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου «Ο Ίβυκος» συναντήθηκε με τον Γιώργο Γκιώνη μεταφέροντας τους προβληματισμούς του  αλλά και τις ιδέες του

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων  είχε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Συνδέσμου Λουτρακιωτών-Περαχωριτών «Ο Ίβυκος» την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.

Στην συνάντηση, στην οποία παρέστη και ο κ. Αθανάσιος Παπαθανασίου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού-Τουρισμού του Δήμου, ο κ. Γκιώνης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο του «Ίβυκου», κ. Ιωάννη Κακούρο, την Αντιπρόεδρο, κα. Γιούλη Σεραφείμ και το Μέλος του Δ.Σ., κ. Φάνη Σιτέ.

Ακολούθησε ειλικρινής συζήτηση, κατά την οποία ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που βιώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι συνεπεία της πανδημίας αλλά και τις προτάσεις  του Συλλόγου για το ετήσιο πολιτιστικό καλεντάρι του τόπου και τις παραμέτρους που θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψιν για τη διαμόρφωσή του.

Ακολούθησε παρουσίαση της κατατεθειμένης απόφασης-πρότασης του Δ.Σ. του «Ίβυκου» για τον εορτασμό, στον Δήμο, της επετείου των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, η οποία, σύμφωνα με τον σύλλογο, «έχει ως βασικό γνώμονα την ανάδειξη των ιστορικών στιγμών που διαδραματίστηκαν στον Δήμο μας, ήτοι την Μάχη της Περαχώρας και την Δ΄ κατ’ επανάληψιν Εθνοσυνέλευση (1831-1832), αλλά και τη θυσία των συμπατριωτών μας, τόσο των Περαχωριτών, όσο και των κατοίκων Πισίων, Βιλίων κ.λπ.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ