Το Πανελλήνιο Κύπελλο Μουάι Τάι 2020 «έρχεται» στο Λουτράκι και ενισχύει το τουριστικό του προφίλ

Τουρισμός και Αθλητισμός είναι ένα δίπτυχο που τα πάει πολύ καλά στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ο λόγος είναι ότι η διοίκηση του Δήμου δίνει όλα αυτά τα χρόνια προτεραιότητα στις εκδηλώσεις και διοργανώσεις που μπορούν να ενισχύσουν το τουριστικό του προφίλ. Και , μέχρι σήμερα, το πετυχαίνει. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι αθλητικές διοργανώσεις που μαζί με τις πολιτιστικές, έχουν φέρει στο Λουτράκι εκατοντάδες επισκέπτες και φυσικά έχουν ενισχύσει τόσο την οικονομία της όσο και το προφίλ της πανελλαδικά και όχι παγκόσμια, αφού πολλοί αθλητές που λαμβάνουν μέρος είναι ξένοι.

Ένα νέο βήμα κάνει τώρα ο δήμος με την συμμετοχή στην πραγματοποίηση του Πανελλήνιου Κυπέλλου Μουάι Τάι 2020, στις 28 και 29 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος». Για αυτή την διοργάνωση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΜουάιΤάι Ιωάννη Παπαδόπουλο. Εκτός από την συμμετοχή του δήμου , συζητήθηκε επίσης, η έναρξη συνεργασίας του Δήμου με την Ομοσπονδία για την υλοποίηση μελλοντικών αγώνων και διοργανώσεων.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αθλητικές διοργανώσεις που αναδεικνύουν το τουριστικό προφίλ του Δήμου μας», τονίζει η Δημοτική Αρχή και η διοργάνωση αυτή θα ενισχύσει την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στον Δήμο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σάκης Παπαθανασίου, ο Διευθυντής Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Παναγιώτης Αργύρης, ο Πρόεδρος του Sportcamp και του L.T.O. Σπύρος Καραβούλης και ο Διευθυντής του Αθλητικού Τμήματος του Sportcamp Μπάμπης Πελέκης.

Ο Δήμος Λουτρακίου- Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τονίζει πως : «θα σταθεί αρωγός στο όλο εγχείρημα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού, λαμβάνοντας υπόψη τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω της υγειονομικής πανδημίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ