Το ΠΡΟΚΕΚΑ ζήτησε την βοήθεια του Φραμακευτικού Συλλόγου Κορινθίας και αυτός άμεσα ανταποκρίθηκε με την βοήθεια της ετ. KARABINIS MEDICAL

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κορινθίας έκανε γνωστό σήμερα πως ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά σε αίτημα βοήθειας από φορείς της περιοχής μας. Αυτή τη φορά ήταν το Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου (ΠΡΟΚΕΚΑ) το οποίο ζήτησε τη βοήθειά  τους για την παροχή υγειονομικού υλικού (εξεταστικών γαντιών).

Όπως αναφέρει στο F “Ο ΦΣΚ απευθύνθηκε στην εταιρία KARABINIS MEDICAL και τον κ. Απόστολο Καραμπίνη, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει πρόθυμα συνεισφέρει σε παρόμοιες δράσεις πανελλαδικά. Αυτή τη φορά μας απέστειλαν 2.000 εξεταστικά γάντια για το ιατρείο της μονάδας, για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των ανθρώπων της δομής και για τη διαφύλαξη της δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής. Την παράδοση του υλικού έκανε ο γραμματέας του ΦΣΚ. Ευχαριστούμε την εταιρία Καραμπίνης ακόμη μία φορά για την άμεση ανταπόκριση.” αναφέρει η ανακοίνωση της προέδρου Σοφίας Κλοκώνη και του Γραμματέα Τσιρίμπη Δημητρίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ