«Το Υπερταμείο θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους της Διώρυγας » – Σύσκεψη στα γραφεία της Α.Ε.ΔΙ.Κ για την επίσπευση των αναγκαίων εργασιών στο κανάλι

Η Α.Ε.Δ.Ι.Κ. ανακοίνωσε χθες πως πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Παντελής Παντελίδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Βασίλειος  Ανδρικόπουλος της Α.Ε.ΔΙ.Κ., ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (Ε.Ε.ΣΥ.Π.), Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης και  ο αναπληρωτής του, Στέφανος Γιουρέλη. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκεί συζητήθηκε η κατά το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της λειτουργίας της Διώρυγας της Κορίνθου, που παραμένει κλειστή από τον Ιανουάριο λόγω καταπτώσεων.

«Στο έργο αποκατάστασης το οποίο αποτελεί ειδικό έργο Εθνικού Επιπέδου, συνδράμουν το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, διαθέτοντας πόρους ύψους €9 εκατ. για τις απαραίτητες μελέτες και εργασίες αποκατάστασης και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, λόγω της τεχνογνωσίας και μακράς εμπειρίας του, αναλαμβάνοντας την ανάθεση και επίβλεψη των έργων.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης των ζημιών και συμφωνήθηκε η ανάγκη επίσπευσης των αναγκαίων εργασιών ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν με ασφάλεια η Διώρυγα, ενώ παράλληλα ο κ. Δημητριάδης διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος ανησυχίας των εργαζομένων στην Α.Ε.ΔΙ.Κ. για τις θέσεις εργασίας τους.

“Το Υπερταμείο το εγγυάται, θα σταθεί δίπλα τους”, είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Δ. Δημητριάδης, σημειώνοντας την ανάγκη να συστρατευθούν και οι ίδιοι στο νέο επιχειρησιακό σχέδιο ανάπτυξης της Διώρυγας.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Εταιρείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ