Το Φθινόπωρο έφθασε – Άρχισαν οι χαμηλές θερμοκρασίες με τους βοριάδες

Μπορεί οι ισχυρές καταιγίδες , που ακούγαμε ότι θα έρθουν να μην ήρθαν, ωστόοσ το Φθινόπωρο “μας κλείνει το μάτι” και είναι ήδη εδώ με τις χαμηλές θερμοκρασίες του και τους βοριάδες … Ήδη απο χθες έχει αλλάξει το σκηνικό του καιρού με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα. Ο υδράργυρος θα ανέβει προς το τέλος της εβδομάδας, μένοντας όμως σε φθινοπωρινό… σκηνικό όπως ανέφερε στο OPEN ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Σιγά σιγά χρειάζεται να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα, στη βόρεια Ελλάδα και εδώ ένα ζακετάκι, ένα μπουφανάκι θα χρειάζεται το βράδυ και νωρίς το πρωί και εδώ» είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα  Τρίτη προβλέπονται τοπικές βροχές γενικά ασθενείς, στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ, στα ανατολικά 6 με 8 και τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο έως 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά και θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ