Το 95% των νοσηλευόμενων σε κλίνες covid-19 στα νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι, όπως και όλοι οι νοσηλευόμενοι στις Μ.Ε.Θ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

“Κολλημένα” φαίνεται να είναι τα κρούσματα πάνω από τα 200 , στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε καθημερινή βάση τις τελευταίες ημέρες. Πάνω από 200 κρούσματα covid-19 είχαμε για μία ακόμα ημέρα .

Επίσης ο αριθμός των νοσηλειών στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας ξεπερνά τις 150, με το συντριπτικό τους ποσοστό να αφορά ανεμβολίαστους.

Σε επικοινωνία που ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα,  με την διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ενημερώθηκε για την κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, η οποία χαρακτηρίζεται δύσκολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Περιφερειάρχη, όπως αναφέρει η Περιφέρεια σήμερα,  για το σύνολο της Περιφέρειας, το 95% των νοσηλευόμενων σε κλίνες covid-19 στα νοσοκομεία είναι ανεμβολίαστοι, όπως και το σύνολο των νοσηλευόμενων σε ΜΕΘ.

Ο Π. Νίκας επανέλαβε δε ότι “ο μόνος τρόπος άμυνας είναι ο εμβολιασμός”.

Επιπλέον, ο Περιφερειάρχης εξέφρασε ευχαριστίες και προς όλους όσοι -όπως είπε- “αγωνίζονται και παροτρύνουν τον κόσμο να εμβολιαστεί”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ