“Τρέχει” η προθεσμία για την δήλωση κατεχόμενων κυψελών από τους μελισσοκόμους

Μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2022 θα πρέπει όλοι οι μελισσοκόμοι να υποβάλουν  δήλωση  Κατεχόμενων Κυψελών. Η δήλωση κατεχόμενων κυψελών είναι  υποχρεωτική και επαναλαμβάνεται ετησίως ώστε οι μελισσοκόμοι να συνεχίσουν να έχουν τα προνόμια του ενεργού μελισσοκόμου και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα.  Οι αιτήσεις γίνονται :στη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) σε έντυπη μορφή ή ψηφιακά στο site του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ή σε Κέντρο Μελισσοκομίας.

Ειδικότερα θα πρέπει να δηλωθούν με ακρίβεια τα προσωπικά στοιχεία , τα στοιχεία επικοινωνίας, το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού, ο αριθμός των κατεχόμενων κυψελών, η ετήσια ποσότητα παραγωγής μελιού και λοιπών προϊόντων καθώς και τα στοιχεία αγοραστών των ανωτέρω προϊόντων.

Η υποβολή της ανωτέρω δήλωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr) στη θέση ψηφιακές υπηρεσίες – υπηρεσίες για μελισσοκόμους και η πρόσβαση γίνεται με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet.

Όλοι οι μελισσοκόμοι θα λάβουν βεβαίωση δήλωσης κατεχόμενων κυψελών , ενώ όσοι δεν κάνουν την δήλωση θα έχουν κυρώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ