Τραγικές σκηνές και πάνω από 100 νεκροί στην Καμπούλ μετά τις χθεσινές εκρήξεις στο αεροδρόμιο όπου υπολογίζεται πως βρίσκονταν έως 500 άτομα

φωτο: in.gr

Πάνω απο 100 είναι οι νεκροί  απο την επίθεση στο αεροδρόμιο της Καμπούλ χθες. Οι σηνές πυο εκτυλίσσονται στην πρωτεύουσα του Αφγανιστάν είναι δραματικές, αφού ανάμεσα στα θύματα είναι και παιδιά. Συγκλονίζει η μαρτυρία Αφγανού πως ένα μωρό πέθανε στην αγκαλιά του. Όλοι πια μιλούν για τρομοκρατική ενέργεια και οι σκηνές χάους και τρόμου δεν έχουν τέλος.

Ως προς το χρονικό, χθες το απόγευμα περίπου στις 16:40  ακούστηκαν δύο εκρήξεις  έξω από την πύλη Abbey του αεροδρομίου προκαλώντας λουτρό αίματος μεταξύ των χιλιάδων, απεγνωσμένων ανθρώπων που συνωστίζονταν καθημερινά εκεί με την ελπίδα της διαφυγής.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι τη στιγμή της έκρηξης στο σημείο βρίσκονταν περίπου 400 έως 500 άτομα. 103 είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής, ενώ εκατοντάδες είναι και οι τραυματίες.
Η επίθεση στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 13 αμερικανούς στρατιωτικούς, ανάμεσά τους δέκα πεζοναύτες. Θεωρείται ότι η πολύνεκρη επίθεση έγινε απο καμικάζι ζοσμένους  με εκρηκτικά .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ