Τρόφιμα σε περισσότερες από 200 οικογένειες διένειμε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης- Νέα διανομή την Τρίτη 22 Ιουνίου στο Δερβένι

Έγινε την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Ξυλόκαστρο η διανομή τροφίμων  στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ. Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης πραγματοποίησε, διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας (ζυμαρικά, όσπρια, ελαιόλαδο, γάλα κ.α), νωπών προϊόντων (χοιρινό, βόιο κρέας, τυροκομικά) και οπωροκηπευτικά, στο σύνολο των δικαιούχων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος κατά την προσέλευσή τους προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την παραλαβή των προϊόντων. Κατά τη διάρκεια της διανομής τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας Υγείας.

Η διανομή των αγαθών πραγματοποιήθηκε μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας σε Απόρους (ΤΕΒΑ). Εκτιμάται ότι μόνο την Πέμπτη ωφελήθηκαν περισσότερες από 200 οικογένειες, όπως αναφέρει ο δήμος.

Η διανομή συνεχίζεται την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 στο Δερβένι από τις 9 π.μ. – 2 μ.μ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ