Υπογειοποιήθηκαν τα καλώδια στους Αγίους Θεοδώρους  μετά από αίτημα του Δήμου –  «Δεν δαπανήσαμε ούτε ένα ευρώ» αναφέρει ο Δήμος

Η Δημοτική Αρχή Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων είχε ζητήσει από τη ΔΕΔΔΗΕ να γίνει υπογειοποίηση των καλωδίων στην περιοχή παρέμβασης που εκτείνεται από την οδό Στάμου – από το ύψος των γραμμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου – έως την οδό Κρομμυώνος στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων και τώρα ολοκληρώθηκε το έργο της υπογειοποίησης των εναέριων καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ στην ΠΕΟΑΚ,  με την χθεσινή  αποξήλωση των καλωδίων,  όπως αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του . Συγκεκριμμένα ο Δήμος αναφέρει στη σελίδα του στο F :

«Με την ολοκλήρωση του έργου υπογειοποίησης των εναέριων καλωδίων της ΔΕΔΔΗΕ στην ΠΕΟΑΚ, πραγματοποιήθηκε χθες η αποξήλωση των καλωδίων.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο έργο υλοποιήθηκε σε συνέχεια του αιτήματος που υπέβαλε η Δημοτική Αρχή Γεωργίου Αλκ. Γκιώνη προς τη ΔΕΔΔΗΕ και αφορά στην υπογειοποίση των καλωδίων στην περιοχή παρέμβασης που εκτείνεται από την οδό Στάμου – από το ύψος των γραμμών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου – έως την οδό Κρομμυώνος στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Ευχαριστούμε θερμά τη ΔΕΔΔΗΕ και τον Διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου κ. Σπύρο Μπότο για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία καθώς ανταποκρίνεται θετικά στα αιτήματά μας στηρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής.

Η δαπάνη υλοποίησης του έργου βάρυνε εξ’ ολοκλήρου τη ΔΕΔΗΕ και ο Δήμος δεν δαπάνησε ούτε ένα ευρώ.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ