Υπογράφτηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση της Αγίας Τριάδος στο Βασιλικό από την  Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Κόρκα και τον Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο  

Προγραμματική σύμβαση πολιτισμικής ανάπτυξης για την αποκατάσταση των όψεων και τοπικών επισκευών στον ναό Αγίας Τριάδος Βασιλικού, στον Δήμο Σικυωνίων, υπογράφηκε  την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Μητρόπολης Κορίνθου, όπως ανακοίνωσε χθες η Περιφέρεια.

Η σύμβαση,  υπογράφηκε στα γραφεία της Μητρόπολης, από την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου για τον Πολιτισμό Αθηνά Κόρκα -που συνοδευόταν από την προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π.Ε. Κορινθίας Μυρτώ Σμυρλόγλου- και τον Μητροπολίτη Διονύσιο, παρουσία του Πρωτοσύγκελλου της Μητρόπολης Κορίνθου επίσκοπου Κεγχρεών Αγάπιου.
Την υπογραφή της σύμβασης ακολούθησε συζήτηση.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε την κα Κόρκα , η οποία , απαντώντας,  σημείωσε ότι «Η  Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, πάντοτε στέκονται αρωγοί όσον αφορά στην αποκατάσταση εκκλησιαστικών μνημείων και μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς, σε όλη την Πελοπόννησο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ