Υπογράφτηκε η σύμβαση για το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων- Σειρά παίρνει ο Βιολογικός καθαρισμός, ένα έργο “βαλτωμένο”, προϋπολογισμού 900.000 €

Στους Αγίους Θεοδώρους βρέθηκε χθες Πέμπτη 15 Ιουλίου ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας όπου το μεσημέρι υπέγραψε την εργολαβική σύμβαση για το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων προϋπολογισμού 300.000 ευρώ .

Το γήπεδο, σύμφωνα με την Περιφέρεια , αναμένεται να είναι έτοιμο σε 5 μήνες, ενώ ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες 10 ημέρες θα επισκεφθεί εκ νέου την περιοχή προκειμένου να υπογράψει την σύμβαση για την ολοκλήρωση της κατασκευής και για την επισκευή της μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού των Αγίων Θεοδώρων, ένα έργο προϋπολογισμού 900.000 ευρώ “βαλτωμένο_ -όπως τόνισε ο Π. Νίκας- για 15 χρόνια, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας.

Στην υπογραφή της σύμβασης παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, οι Αντιπεριφερειάρχες Τάσος Γκιολής, Υποδομών Κορινθίας και Αργολίδας Χάρης Βυτινιώτης, Παιδείας και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα και Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης, καθώς και ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ