Υπογραφές για έργα συνολικού  προϋπολογισμού 5.500.520 € στο νομό μας από τον Περιφερειάρχη που επισκέφθηκε σήμερα την Περιφερειακή μας Ενότητα

O Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε σήμερα στην Περιφερειακή μας Ενότητα. Υπέγραψε μια προγραμματική σύμβαση και δυο εργολαβικές συμβάσεις συνολικού  προϋπολογισμού 5.500.520 ευρώ . Όπως έγινε γνωστό, η προγραμματική σύμβαση -μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου, Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης- αφορά στο προϋπολογισμού 4.300.520 ευρώ έργο ανέγερσης κτηρίου πολλαπλών χρήσεων στον χώρο του Αστεροσκοπείου Κρυονερίου και διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου.

Οι δυο εργολαβικές συμβάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Π. Νίκας έχουν να κάνουν, η μία με τα προϋπολογισμού 500.000 ευρώ έργα αποκατάστασης και ρύθμισης της κυκλοφορίας και συντήρησης της εθνικής οδού στον κόμβο του Αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Νεμέας και η δεύτερη με την κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές Καρυώτικα, Βελανίδια, Μελίσσι και Πιτσά του ΤΟΕΒ Ξυλοκάστρου, προϋπολογισμού 700.000 ευρώ.

Ο  κος Νίκας παράλληλα, γνωστοποίησε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα υπογραφεί μία ακόμα εργολαβική σύμβαση για το με προϋπολογισμό 2.300.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης των επαρχιακών οδών στο δημοτικό διαμέρισμα Φενεού -“έργο με το οποίο αλλάζει κυριολεκτικά όψη το οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή”, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Π. Νίκας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ