Υπουργός Σκυλακάκης: «Πρέπει να γίνει μια εξατομικευμένη διαχείριση, ώστε να σωθούν οι επιχειρήσεις που κινδυνεύουν»

«Όσο υπάρχει κρίση θα υπάρχει και βοήθεια. Είναι σαφές ότι και κατά την έξοδο από την κρίση θα πρέπει να υπάρχει και ένα πακέτο στήριξης για αυτούς που κινδυνεύουν. Αυτό θα εξαρτηθεί και από το βάθος της κρίσης με τον κοροναϊό.» . Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο  αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στον Antenna.

Όπως είπε: «Η κατανομή των περιορισμένων κονδυλίων στήριξης, πρέπει να γίνεται με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν και προς στήριξη επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας. Για να μπορέσουμε να βοηθάμε υπάρχει προϋπόθεση να έχουμε και έσοδα για να μπορούμε να βοηθάμε όπου χρειάζεται»

«Σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί θα πρέπει να δούμε: πόσες δημιουργήθηκαν από την κρίση, τι χαρακτήρα και τι διάρκεια έχουν και ποιες δυνατότητες έχουν οι επιχειρήσεις για να τις αποπληρώσουν. Πρέπει να γίνει μια εξατομικευμένη διαχείριση, ώστε να σωθούν οι επιχειρήσεις που κινδυνεύουν. Οποιαδήποτε παρέμβαση δεν θα έχει γενικό χαρακτήρα, αυτό είναι σίγουρο», πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ