Υπουργός Υγείας : « Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο θα εμβολιάζουμε μαζικά την ελληνική κοινωνία, είναι οι μήνες που θα βάλουμε στο φουλ τις μηχανές.»

«Δύο πράγματα με ανησυχούν.» δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Καλημέρα» ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και διευκρινίζοντας είπε: « Το ένα είναι, βλέπω ότι υπάρχει θέμα και στην Ελλάδα με τις μεταλλάξεις. Πλέον τις βρίσκουμε παντού. Το δεύτερο θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει κουραστεί. Θέλω να κάνω για μία ακόμη φορά έκκληση. Προσοχή, προσοχή, προσοχή! Έχουν μείνει δύο δύσκολοι μήνες. Πρέπει να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας, πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υπομονή και την προσπάθειά του.»

Ακόμη ο κος Κικίλιας είπε: «Εμβολιάσαμε τον Ιανουάριο 270.000 συμπολίτες μας, ο στόχος ήταν 200.000 συμπολίτες μας. Για το Φεβρουάριο η πρόβλεψη είναι τριπλάσιος αριθμός εμβολιασμών. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας δύσκολος μήνας, είναι ο μήνας των λοιμώξεων και των ιών. Το Μάρτιο θα κάνουμε ακόμα παραπάνω και Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο θα εμβολιάζουμε μαζικά την ελληνική κοινωνία, είναι οι μήνες που θα βάλουμε στο φουλ τις μηχανές.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ