Υπουργός Υγείας : “Στην πλήρη εφαρμογή του “προσωπικού γιατρού” η χώρα μας θα έχει ολοκληρωμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας”

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης δήλωσε απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ :

“Ο θεσμός του οικογενειακού γιατρού απέτυχε παταγωδώς από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα να ανασταλεί ουσιαστικά πλήρως η λειτουργία του.

Η αμηχανία του κ. Ξανθού για την επιτυχία του προσωπικού ιατρού που στον πρώτο μήνα λειτουργίας του εγγράφηκε υπερδιπλάσιος αριθμός πολιτών και πενταπλάσιος αριθμός γιατρών από ότι στα 4 χρόνια λειτουργίας του οικογενειακού γιατρού, είναι έκδηλη.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αποτύχει ένας θεσμός που διασφαλίζει δωρεάν γιατρό για όλους τους πολίτες. Μάλλον στον ΣΥΡΙΖΑ αρέσει το σύστημα του να πληρώνει ιδιωτική επίσκεψη ο πολίτης.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διασφαλίζει για πρώτη φορά δωρεάν γιατρό για όλους και οι πολίτες το αγκαλιάζουν, καθώς οι εγγραφές ξεπέρασαν τα 3.000.000 σε λιγότερο από ένα μήνα.

Στην πλήρη εφαρμογή του συστήματος η χώρα μας θα έχει ολοκληρωμένη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας που αποτελεί τη βάση για το νέο ΕΣΥ, κόντρα στη γκρίνια του ΣΥΡΙΖΑ και τα ιδιωτικά συμφέροντα που επιθυμούν ο πολίτης να πληρώνει από την τσέπη του.

Εκεί που απέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Ξανθός πετυχαίνει η Νέα Δημοκρατία”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ