Υπουργός Υγείας : “Τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού θα επαρκούν για όλους τους Έλληνες” – Πάνω από 1.100 εμβολιαστικά κέντρα στη χώρα μας

Ο δρόμος για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού άνοιξε και όλος ο πλανήτης ανυπομονεί  να μπει ένα τέλος σε αυτή την πανδημία που έχει στοιχίσει τη ζωή σε έναν απίστευτο μεγάλο αριθμό συνανθρώπων μας  ανά τον κόσμο. Εκατομμύρια νοσούν και άλλοι είναι διασωληνωμένοι. Ο κόσμος περιμένει να δει την καλύτερη ημέρα να έρχεται, μετά από έναν χρόνο σχεδόν δράματος και ταλαιπωρίας. Ήδη η Μεγάλη Βρετανία είναι η πρώτη χώρα που ενέκρινε το εμβόλιο και άμεσα ξεκινούν εμβολιασμοί.

Στη χώρα μας ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε σήμερα πως τα εμβόλια θα επαρκούν για όλους τους πολίτες .  Όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός, την επόμενη ημέρα μετά την παράδοση των εμβολίων στη χώρα μας, θα ξεκινήσουν και ο εμβολιασμοί, όπως αναφέρει το «Έθνος». Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Υπουργό, θα πραγματοποιούνται δύο εκατομμύρια εμβολιασμοί  κατά του κορονοϊού κάθε μήνα σε πάνω από 1.100 εμβολιαστικά κέντρα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ