Υποχρεωτικό rapid test δύο φορές την εβδομάδα  για όλο το προσωπικό του Ε.Σ.Υ. – Δεν υπάρχει η ανταπόκριση που περίμεναν στο Υπουργείο στο κάλεσμα γιατρών

Υποχρεωτικά θα κάνει rapid test δύο φορές την εβδομάδα όλο το προσωπικό – ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, λοιπό – των Μονάδων Υγείας του Ε.Σ.Υ., που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού, σύμφωνα με την απόφαση του  Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Μόνο 55 γιατροί εκδήλωσαν ενδιαφέρον

Εν τω μεταξύ δεν υπάρχει η ανταπόκριση που περίμενε το Υπουργείο Υγείας  στο κάλεσμα γιατρών προκειμένου να αξιοποιηθούν στα δημόσια νοσοκομεία, για την κάλυψη των νοσηλευόμενων ασθενών. 200 γιατροί χρειάζονται και μέχρι στιγμής μόνο  55 γιατροί, οι 50 από την Αθήνα και οι άλλοι 5 από τον Πειραιά εκδήλωσαν ενδιαφέρον στην έκκληση του Υπουργού Υγείας .

Η έκκληση αφορά την εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι σήμερα Παρασκευή, από 200 γιατρούς από το λεκανοπέδιο, πνευμονολόγους, παθολόγους και γενικούς ιατρούς και αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός τότε ο κ. Κικίλιας θα εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό την επίταξη γιατρών από τις παραπάνω ειδικότητες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ