Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Δημήτρης Αγγελόπουλος

Την Υποψηφιότητά του για Βουλευτής  Κορινθίας ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αγγελόπουλος από το– ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, στις επερχόμενες εκλογές. Η λιτή ανακοίνωσή του Μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής αναφέρει:

“Με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη δυνατότητα που μου παρέχουν να συνεχίσω από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας, την προσπάθεια για να αλλάξουμε τη δύσκολη σημερινή κατάσταση.

Συνεχίζω σταθερά την προσπάθεια που έκανα τα προηγούμενα χρόνια ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας για βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του νομού μας. Με συνέπεια και ρεαλισμό, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δυναμώσει το Κίνημά μας και να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές που θα βγάλουν τη Χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, επιτρέποντας στους πολίτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα και δίνοντας τους τα εφόδια να δημιουργήσουν, να φτιάξουν τη ζωή τους.

Σταθερά δίπλα στους κατοίκους της Κορινθίας, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αδύναμους.

Σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες.

Σταθερά δίπλα σου.

Αγγελόπουλος Δημήτρης

Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ