Υπό τον Χάρη Θεοχάρη συνεδρίασε για τελευταία φορά μέσα στο 2020 το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού  

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η τελευταία τακτική συνεδρίαση του έτους του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, υπό τον αρμόδιο Υπουργό Χάρη Θεοχάρη και τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, καθώς και των αρμόδιων Αντιπεριφερειαρχών ή εντεταλμένων συμβούλων από το σύνολο των Περιφερειών της χώρας. Η  Περιφέρεια Πελοποννήσου  εκπροσωπήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου.

Ο Υπουργός ενημέρωσε επί των τρεχουσών εξελίξεων και χαρακτήρισε το 2020 ως μια επιτυχημένη χρονιά, εκτιμώντας ότι “παρά τις αντιξοότητες το Υπουργείο κατάφερε να επιτύχει τους στόχους του”, γεγονός που -όπως δήλωσε- “οφείλεται στη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε συνολικά η πανδημία”.

Επισήμανε, παράλληλα, ότι “το 2021 θα είναι μια χρονιά με πολύ διαφορετικές προκλήσεις, καθώς ο εμβολιασμός και τα γρήγορα tests θα αλλάξουν τα δεδομένα. Οι περιορισμοί θα αρθούν, οι προορισμοί θα ανοίξουν και ο ανταγωνισμός θα είναι ισχυρότατος τόσο ως προς τη διαμόρφωση των τιμών όσο και ως προς τις προσφερόμενες Υπηρεσίες” .

Ο Χ. Θεοχάρης αναφέρθηκε, κλείνοντας, στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο και συγκεκριμένα στη νέα νομοθετική διάταξη για τους Οργανισμούς Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ