«Φίλοι της ζωής»:  «Δώστε αίμα και κάντε τον παλμό του κόσμου να χτυπάει» – Νέα αιμοδοσία την Τετάρτη 16 Ιουνίου

Μετά την χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία , με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου, « οι φίλοι της ζωής» Ξυλοκάστρου έχουν προγραμματίσει μία νέα αιμοδοσία  την Τετάρτη 16-6-2021 από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.

Όπως αναφέρουν : « Στόχος είναι να αυξηθεί η παγκόσμια ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντα αίματος για μετάγγιση και για τη ζωτικής σημασίας συμβολή των εθελοντών, μη αμειβόμενων αιμοδοτών στο εθνικό σύστημα Υγείας

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη, ο Σύλλογός Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» απευθύνει κάλεσμα για Αιμοδοσία στα Γραφεία του Συλλόγου, Αγ. Βλασίου 20, στο Ξυλόκαστρο.

Την Τετάρτη 16-6-2021 από 16:00 μ.μ. έως 20:00 μ.μ.

Για το 2021, το σύνθημα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη είναι «Δώστε αίμα και κάντε τον παλμό του κόσμου να χτυπάει» (Give blood and keep the world beating).

Η φετινή καμπάνια εστιάζει ιδιαιτέρως στο ρόλο των νέων στην εξασφάλιση ασφαλούς προσφοράς αίματος. Σε πολλές χώρες, οι νέοι είναι στην πρώτη γραμμή των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην επίτευξη ασφαλούς προσφοράς αίματος μέσω εθελοντικών, μη αμειβόμενων αιμοδοσιών.

Οι νέοι αποτελούν ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού σε πολλές κοινωνίες και είναι γενικά γεμάτοι ιδέες, ενθουσιασμό και δημιουργικότητα.

Για τη διεξαγωγή της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα.

«Δώστε αίμα και κάντε τον παλμό του κόσμου να χτυπάει»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ