Φαίνεται να μην έχουν τέλος οι δολοφονίες γυναικών από τους συζύγους τους – Νέο έγκλημα στη Λάρισα

φωτο αρχείου

Πληθαίνουν ανησυχητικά και προβληματίζουν οι δολοφονίες γυναικών από τους συζύγους τους το τελευταίο καιρό. Πολλές γυναικοκτονίες έχουν σημειωθεί και μάλιστα νεαρών γυναικών , λόγω …ζήλειας.

“Νωπά” είναι ακόμα όσα μαθαίνουμε για την δολοφονία της μητέρας ενός αγοριού 11 χρόνων απο τον Αλβανό άντρα της με μαχαίρι πάνω στο κρεβάτι τους και σήμερα μία ακόμη σοκαριστική γυναικοκτονία βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Το νέο τραγικό περιστατικό συνέβη αυτή τη φορά στη Λάρισα, όπου σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του την ώρα που εκείνη εργαζόταν σε ταβέρνα στην περιοχή Σωτηρίτσα. Η γυναίκα ήταν 43 ετών, σύμφωνα με τα τοπικά Μ.Μ.Ε και δέχτηκε 8 πυροβολισμούς λίγο μετά τις 10:00 το πρωί και έπεσε νεκρή μέσα στο μαγαζί. H άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας μέσα στην ταβέρνα ιδιοκτησίας του αδελφού της. Ο άνδρας της μάλιστα δεν δίστασε να τη σκοτώσει μπροστά στα μάτια των εργαζομένων, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δολοφόνος πίστευε ότι τον απατά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ