Φωτίζεται καλύτερα ο Δήμος Βέλου – Βόχας – Οικονομικά, οικολογικά και τεχνολογικά οφέλη από την αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών

Αντικαταστάθηκαν τα παλαιά φωτιστικά στις περισσότερες Κοινότητες του Δήμου Βέλου – Βόχας και το έργο προχωρά. Όπως τονίζει ο Δήμος “Τα θετικά αποτελέσματα που θα λάβουν οι δημότες από το έργο αυτό δεν είναι μόνο οικονομικά, αλλά επιπλέον οικολογικά και τεχνολογικά αφού ο Δήμος μας μέσω των φωτιστικών εγκαθιστά δωρεάν και ένα εκτεταμένο δίκτυο που αποτελεί την βασική υποδομή στην οποία μπορεί να συνδέσει και τηλεδιαχειρισθεί κάθε πιθανή εφαρμογή smart city».
Σήμερα, το έργο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων σε αρκετές κοινότητες έχει ολοκληρωθεί.
Παράλληλα, το περιβαλλοντικό αποτύπωμα έχει μειωθεί αισθητά ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ειδική φωτοτεχνική μελέτη για την αντικατάσταση των λαμπτήρων στην Π.Ε.Ο.
Ο Δήμαρχος κ. Αννίβας Παπακυριάκος έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται για την επίτευξη ενός εμβληματικού έργου, αναβάθμισης του επιπέδου οδοφωτισμού του δήμου που φέρνει την νέα εποχή στoν Δήμο Βέλου Βόχας, αφού δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από κανένα αντίστοιχο έργο ανά τον κόσμο, δίχως καμία επιβάρυνση για τον Δήμο και χωρίς να φορτώνεται ο Δήμος με δανειακές υποχρεώσεις.
“Πέραν των ενεργειακών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η χρησιμοποίηση λαμπτήρων LED αναβαθμίζει το αστικό περιβάλλον τις νυχτερινές ώρες. Η αναβάθμιση επιτείνεται από το γεγονός ότι μπορεί εύκολα να φωτιστούν σημεία ιδιαίτερης σημασίας (π.χ. εκκλησίες, μνημεία, κ.λπ.) με ελάχιστο κόστος, αλλά και να ενισχυθεί και εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ