Χαμόγελα ικανοποίησης φέτος από τους επαγγελματίες του τουρισμού – Σοφία Ζαχαράκη: «Ενισχύουμε τον εγχώριο τουρισμό”

Χαμόγελα ικανοποίησης φέτος στους επαγγελματίες του τουρισμού της χώρας μας , αφού η χρονιά αυτή πήγε καλύτερα από ότι περίμεναν και κάποιοι την συγκρίνουν με το 2019. Όλοι οι ταξιδιωτικοί προορισμοί δούλεψαν με Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Σ΄αυτή την εξέλιξη βοήθησαν και τα προγράμματα επιδότησης των διακοπών των Υπουργείων Τουρισμού και Εργασίας, για τα οποία υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η  Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη αναφερόμενη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» : «Ενισχύουμε τον εγχώριο τουρισμό και δίνουμε την δυνατότητα στους συμπολίτες μας να ταξιδέψουν σε περισσότερο ή λιγότερο γνωστά μέρη της πανέμορφης χώρας μας. Συνεχίζουμε με επιμονή την πολιτική ενδυνάμωσης των προορισμών με το να τους γνωρίσουν οι συμπολίτες μας και να επαναλάβουν την επίσκεψή τους στο μέλλον» . Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου εξαργυρώθηκαν 47.170 voucher που αντιστοιχούν σε 99.950 ωφελούμενους.

«Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού. Το πρόγραμμα, που προσφέρει διαμονή έως 4 ήμερων ή εναλλακτικά τουριστικές υπηρεσίες μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, εμφανίζει, κατά την φετινή χρονιά, ιδιαίτερα αυξημένη εξαργύρωση των παρεχόμενων voucher του σε σχέση με πέρυσι. Ετσι μέχρι και τις 2 Σεπτεμβρίου εξαργυρώθηκαν 47.170 voucher . Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα παρατάθηκε για όλο το 2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ