Χρίστος Δήμας: “Αναπόσπαστο κομμάτι της συνεδριακής εμπειρίας αποτελεί και η γνωριμία με την Κορινθία…”

Στο Λουτράκι όπου πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της διεθνούς ένωσης των πρώην υπαλλήλων των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (AIACE) απηύθυνε χαιρετισμό και  απάντησε σε ερωτήσεις ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας.

Όπως δήλωσε ο κος Δήμας : «Στόχος του συνεδρίου είναι η ενίσχυση των δεσμών φιλίας που συνδέουν τα μέλη του AIACE σε όλη την Ευρώπη.

 Αναπόσπαστο κομμάτι της συνεδριακής εμπειρίας αποτελεί και η γνωριμία με την Κορινθία, τον τόπο που φιλοξενεί το συνέδριο, τον πολιτισμό και την ιστορία του. Οι συμμετέχοντες διαμένουν στην περιοχή για 5-12 ημέρες στη διάρκεια των οποίων πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αξιοθέατα, μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Επιστρέφοντας στις χώρες τους, όντας δραστήριοι και με ευρύ κοινωνικό κύκλο, αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας.

Στο πάνελ ήταν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο πρώην Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Σταύρος Δήμας, ο πρώην Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος, ο πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χρήστος Ροζάκης, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και ο πρώην Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Παναγιώτης Καρβούνης.

Θερμά συγχαρητήρια στην κα Δέσποινα Βαμβακίδου , πρόεδρο του ΔΣ της AIACE Hellas, για την διοργάνωση.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ