Χρίστος Δήμας : «Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος που ο πατέρας μου, Σταύρος Δήμας ως Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πέρασε για πρώτη φορά το 2007 μετρήσιμους μακροπρόθεσμους και ουσιαστικούς στόχους για την πολιτική για το κλίμα.»

Για την σημασία της επιστήμης στην εξεύρεση καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μίλησε χθες ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε με επιτυχία το ΚΕΠΑ. Όπως ο ίδιος τονίζει στην προσωπική του σελίδα στο F  : «Η κλιματική κρίση είναι μία πραγματικότητα που μέρα με την μέρα όλοι μας την βιώνουμε όλο και περισσότερο στη καθημερινότητα μας. Σε αυτόν τον αγώνα η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει πρωταγωνιστήσει σε παγκόσμια κλίμακα οδηγώντας τις εξελίξεις.

Είμαι πραγματικά πολύ υπερήφανος που ο πατέρας μου, Σταύρος Δήμας ως Επίτροπος Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πέρασε για πρώτη φορά το 2007 μετρήσιμους μακροπρόθεσμους και ουσιαστικούς στόχους για την πολιτική για το κλίμα, την περίφημη πολιτική 20:20:20.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ