Χρίστος Δήμας: “Ευελπιστούμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δυνατοτήτων του και στην διάχυση της καινοτομίας ευρύτερα»

φωτο αρχείου

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας ανάρτησε στο F σχετικά με την δημιουργία ενός νέου επιστημονικού εργαστηρίου και ενός ενεργειακού πάρκου στη Θεσσαλονίκη:

«Δημιουργία νέου επιστημονικού εργαστηρίου (science lab) και επιδείξιμου ενεργειακού πάρκου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΗΣΙΣ – NOESIS Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο αποφάσεις δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια και ορίζουν ότι εγκρίνεται η διαδικασία καταβολής της χρηματοδότησης του έργου με τίτλο: “Μελέτη σκοπιμότητας δημιουργίας επιδείξιμου ενεργειακού πάρκου στον προαύλιο περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας.

Επίσης εγκρίνεται το έργο με τίτλο: “Μελέτη σκοπιμότητας δημιουργίας Science Lab στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας.

Το Κέντρο ΝΟΗΣΙΣ αποτελεί ένα πολιτιστικό, επιμορφωτικό, κοινωφελές ίδρυμα που προσφέρει στη μαθητική κοινότητα, αλλά και το ευρύ κοινό κατάλληλο περιβάλλον για τη γνωριμία και την κατανόηση των θετικών επιστημών και την ενημέρωσή του για τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Με τις δυο νέες υποδομές ευελπιστούμε στην περαιτέρω ενίσχυση των δυνατοτήτων του και στην διάχυση της καινοτομίας ευρύτερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ