Χρίστος Δήμας: «Μας αναβαθμίζει τεχνολογικά η επένδυση της Microsoft»

 Πάρα πολύ σημαντική χαρακτήρισε την επένδυση της Microsoft στη χώρα μας ο Κορίνθιος Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, μιλώντας στην εκπομπή “Συνδέσεις”, στην ΕΡΤ, προσθέτοντας πως μας  αναβαθμίζει τεχνολογικά στην ευρύτερη περιοχή και παγκόσμια.

Η  αμερικάνικη εταιρεία που είναι ένας τεχνολογικός κολοσσός ,πρόκειται να δημιουργήσει ένα μεγάλο Κέντρο Δεδομένων (Data Center). Θα είναι ένα από τα πρώτα κέντρα δεδομένων της εταιρείας στην Ευρώπη.

Ο κος Δήμας απατώντας στο ερώτημα της δημοσιογράφου που θα δημιουργηθεί το Κέντρο και πότε ο κος Δήμας απάντησε  , στηριζόμενος στα λόγια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως θα είναι στην Αττική , οι εκτάσεις έχουν ήδη βρεθεί και θα δημιουργηθεί άμεσα, όσο το δυνατόν νωρίτερα , όπως είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως την ανακοίνωση για την μεγάλη επένδυση έκαναν σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Microsoft Μπραντ Σμιθ.

Η εταιρεία θα προχωρήσει και σε μια τρισδιάσταση απεικόνιση της Αρχαίας Ολυμπίας , κάτι που θα βοηθήσει τον πολιτισμό και τον τουρισμό μας .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ