Χρίστος Δήμας: «Στα τέλη του 2022 αναμένεται να παραδοθεί το Φράγμα Ασωπού σύμφωνα  με τις εκτιμήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης»

φωτο αρχείου

Ο Υφυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να προγραμματιστούν άμεσα οι μελέτες που αφορούν το αρδευτικό δίκτυο του Φράγματος

Μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιάννη Οικονόμου, τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων και Υποδομών κ. Αθανάσιο Πετρογιάννη,  είχε  την Πέμπτη ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας όπου τους υπογράμμισε την ανάγκη να προγραμματιστούν άμεσα οι μελέτες που αφορούν το αρδευτικό δίκτυο του Φράγματος του Ασωπού προκειμένου να επωφεληθεί από τα ευεργετήματα του έργου ο πρωτογενής τομέας, οι καλλιέργειες και γενικότερα οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής.

Όπως αναφέρει ο κος Δήμας, ενημερώθηκε επίσης για την πρόοδο των εργασιών για την ολοκλήρωση του Φράγματος, με το ποσοστό εκτέλεσης του να βρίσκεται σήμερα στο 60% της κύριας σύμβασης και στο 25% της συμπληρωματικής. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, το Φράγμα αναμένεται να παραδοθεί στα τέλη του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ