Χρηματοδότηση από το «Πράσινο» Ταμείο θέλει ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για ανάπλαση των πεζοδρομίων – Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο

Απόφαση για να τροποποιήσει τον προϋπολογισμό του και να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί από το «Πράσινο» Ταμείο αναμένεται να πάρει ο δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κατά την διάρκεια της αυριανής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 8:00 μ.μ , στο Πνευματικό Ενοριακό Κέντρο Δερβενίου. Η συνεδρίαση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών , λόγω του κορωνοϊού. Η χρηματοδότηση από το «Πράσινο» Ταμείο έχει σκοπό την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ». Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης, όπως ανακοινώθηκε,  είναι συνολικά τα εξής:

  1. Έγκριση «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»
  2. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Πληροφοριακού Συστήματος Πρωτοκόλλου και Ηλεκτρονικής έκδοσης και διακίνησης εισερχομένων και εξερχομένων εγγράφων(ΙΡΙΔΑ)του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  3. Αποδοχή οχήματος με αριθ. Κυκλοφορίας ΚΡΗ 5925  από το Σύλλογο Προστασίας του Δάσους (Ευρωστίνης).
  4. Έγκριση της αριθμ.74/2020 απόφασης του ΝΠΔΔ  «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ» περί τροποποίησης κανονισμού λειτουργίας Δημοτικού Ωδείου Ευρωστίνης.
  5. Τροποποίηση προϋπολογισμού για την χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ με σκοπό την υλοποίηση του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
  6. Τροποποίηση προϋπολογισμού για πρόσληψη σχολικών      καθαριστριών ΙΔΟΧ.
  7. Τροποποίηση προϋπολογισμού.
  8. Συζήτηση κατόπιν αιτήματος κ. Χαρίλαου Λαζανά για απομάκρυνση επικίνδυνων αντικειμένων σε δημοτική οδό στην  Κοινότητα Δερβενίου και διενέργεια πράξεως αναλογισμού.
  9. Συζήτηση κατόπιν αιτήματος δημοτών για τη στάθμευση βαρέων οχημάτων εντός του αστικού ιστού Τ.Κ. Ξυλοκάστρου.
  10. Δημιουργία θέσεων πρακτικής άσκησης Σπουδαστών στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  11. Σύσταση επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης   για τις εκδηλώσεις «ΕΛΛΑΔΑ 2021»
  12. Αίτημα Χαϊδεμένου Παρασκευής για χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου εμπορίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ