“Όλα ξεκινούν από τα παιδιά!” – Από το 5ο Δημοτικό σχολείο άρχισαν οι δράσεις ενημέρωσης για το περιβάλλον και την ανακύκλωση του Δήμου Κορινθίων

Δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης ξεκίνησαν την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου από το Δήμο Κορινθίων με την φροντίδα και ευθύνη του Ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Κορινθίων και Μηχανικού Περιβάλλοντος Ανδρέα Πανούση.
Οι δράσεις έχουν ως αντικείμενο το περιβάλλον και την ανακύκλωση και ξεκίνησαν από τα σχολεία του δήμου, αφού “τα παιδιά αποτελούν τον “θεμέλιο λίθο” της προσπάθειας που μακροπρόθεσμα θα δώσει καρπούς έχοντας μετατρέψει τις γενιές που θα διαχειριστούν το περιβάλλον μελλοντικά σε γενιές που θα δρουν και θα λειτουργούν υπό το πρίσμα της προστασίας του και όχι της επιβάρυνσής του”, τονίζει ο δήμος.
Η εναρκτήρια ομιλία , ενημέρωση και παρουσίαση έγινε στο έγινε στο 5ο Δημοτικό σχολείο Κορίνθου. Στους μικρούς μαθητές που παρακολούθησαν με ιδιαίτερη ζέση και μεγάλη προσοχή μοιράστηκαν τσάντες πολλαπλών χρήσεων για την μεταφορά των υλικών προς τους μπλε κάδους, όπως επίσης και στους δασκάλους τους.
Οι δράσεις συνεχίζονται αύριο Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στο 4ο Δημοτικό σχολείο Κορίνθου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ