Όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου θέλει να επισκεφθεί μέχρι το τέλος του μήνα ο Παναγιώτης Νίκας

Έχει ζητήσει να έχουν έτοιμες Εισηγήσεις για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των  Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων

Εισηγήσεις για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των  Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχει ζητήσει ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας , όταν θα τις επισκεφθεί μέχρι τα  τέλη του μήνα.

Αυτό γνωστοποίησε ο ίδιος κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων, με την συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών και Υπηρεσιακών στελεχών των εν λόγω υπηρεσιών, που είχε  την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου. Όπως γνωστοποίησε ο Περιφερειάρχης, προτίθεται μέχρι τα τέλη του τρέχοντος Ιανουαρίου να έχει επισκεφθεί όλες τις Π.Ε. της Περιφέρειας, ζητώντας μέχρι τότε να τον αναμένουν εισηγήσεις για όλα τα θέματα αρμοδιότητας των πιο πάνω Διευθύνσεων.

Επιπλέον, ο Π. Νίκας έχει ζητήσει επιπλέον να λάβει έγγραφη ενημέρωση σχετικά με ποιο αντικείμενο θα απασχολείται ο κάθε μηχανικός και τον συγκεκριμένο χρόνος παράδοσης της εργασίας που του έχει ανατεθεί. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στόχος είναι να έχω εικόνα της εξατομικευμένης ευθύνης του καθενός σε όλες τις Π.Ε.»  .

Τέλος  ο Περιφερειάρχης  συζήτησε για την ανάγκη σήμανσης, με πινακίδες της Περιφέρειας, των εκτελούμενων έργων, καθώς και τον τρόπο υλοποίησης των εν λόγω έργων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ