Όταν αγαπάς τον τόπο σου…κάνεις τα  πάντα για να τον φθάσεις ψηλά – Όλοι ενωμένοι  για το Ράλι Ακρόπολις

Όταν αγαπάς τον τόπο σου και θες το καλύτερο γι’ αυτόν, τότε είναι σίγουρο  πως θα προσπαθήσεις πολύ και θα καταφέρεις το καλύτερο. Έτσι και στην περίπτωση της μεγάλης εμβέλειας αθλητικής διοργάνωσης που λέγεται Ράλι Ακρόπολις. Μετά και τη σημερινή τηλεδιάσκεψη η οποία διεξήχθη, με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Χρίστου Δήμα, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Αθηνά Κόρκα, κ. Άννα Καλογεροπούλου, κ. Αναστάσιος Γκιολής, κ. Χαρίλαος Βυτινιώτης και οι Δήμαρχοι Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων κ. Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης, Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης κ. Βλάσιος Τσιώτος, Βέλου – Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος και Νεμέας κ. Κωνσταντίνος Φρούσιος, φάνηκε η θέληση όλων να προβληθεί παγκόσμια η Κορινθία . Όλοι δήλωσαν αποφασισμένοι να «ξαναφέρουν» το Ράλι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η διεξαγωγή ενός παγκόσμιου γεγονότος στην περιοχή της Κορινθίας, εκτός από τα οικονομικά οφέλη, δημιουργεί μια μοναδική ευκαιρία για την διαφήμιση της περιοχής στο τηλεοπτικό αλλά και το διαδικτυακό κοινό παγκοσμίως. Με δεδομένο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής -εξαιρετικές ειδικές διαδρομές, άριστες ξενοδοχειακές υποδομές με ικανό αριθμό ποιοτικών κλινών για να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες, εγγύτητα σε αεροδρόμιο και λιμάνι, αλλά και φυσικό κάλλος απαραίτητο για την τουριστική προβολή της χώρας μας-, οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να στηρίξουν με κάθε τρόπο (οικονομικό, παροχές, προετοιμασία και επισκευή των ειδικών διαδρομών κ.ά.) την διοργάνωση, ώστε η Κορινθία, με επίκεντρο το Λουτράκι να επιλεγεί ως κέντρο του αγώνα.

Ρόλο συντονιστή στον Γιώργο Γκιώνη

Για τον συντονισμό των ενεργειών, ώστε να καταρτιστεί άμεσα πρόταση ανάληψης της διοργάνωσης, εξουσιοδοτήθηκε ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Γκιώνης και η αρμόδια για τον τουρισμό Αντιπεριφερειάρχης κ. Άννα Καλογεροπούλου, ενώ οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ