Fusilli Φούρνου με Μελιτζάνα & Σάλτσα Barilla Ricotta

Πώς θα το φτιάξεις:

Βράζουμε τα Fusilli σε αλατισμένο νερό 3 λεπτά λιγότερο από το χρόνο που αναγράφει η συσκευασία.
Κόβουμε τη μελιτζάνα σε κύβους και την τηγανίζουμε. Στη συνέχεια στραγγίζουμε τα κομμάτια σε χαρτί κουζίνας και αλατίζουμε.
Σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε τα Fusilli, τη σάλτσα Ricotta, τη μελιτζάνα τα φύλλα βασιλικού, τη μισή ποσότητα μοτσαρέλας και τη μισή ποσότητα παρμεζάνας και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά.
Τέλος, τοποθετούμε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα σε ένα σκεύος κατάλληλο για ψήσιμο στο φούρνο και προσθέτουμε τα αυγά, την παρμεζάνα και την μοτσαρέλα που έχει περισσέψει και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 15 λεπτά.

Τι θα χρειαστείς:

500γρ.Barilla Fusilli
1 βαζάκι σάλτσα Barilla Ricotta
1 Μελιτζάνα
125γρ. Μοτσαρέλα
3 Αυγά, (βρασμένα για 6 λεπτά, ξεφλουδισμένα και κομμένα)
10 Φύλλα βασιλικού
80γρ. Τυρίπαρμεζάνα
20ml Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1lt λάδι για τηγάνισμα
Αλάτι
πιπέρι

e-fresh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ