Ήταν μια μουσική παράσταση γεμάτη συγκίνηση για την αείμνηστη Μαριάννα Βαρδινογιάννη στο κατάμεστο Ηρώδειο, με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατο της μεγάλης Ελληνίδας

Μια, γεμάτη συγκίνηση ,μουσική παράσταση μνήμης και τιμής αφιερωμένη στην αείμνηστη  Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, που απεβίωσε πριν από έναν χρόνο, πραγματοποιήθηκε στο “Ηρώδειο” με την παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, χιλιάδων ανθρώπων και λαμπερών προσωπικοτήτων του καλλιτεχνικού κόσμου. Παρόντες και διεθνείς προσωπικότητες που γνώρισαν και τίμησαν το έργο της σπουδαίας Ελληνίδας που με το φιλανθρωπικό της και όχι μόνο έργο, έδωσε χαρά και ελπίδα σε πολλούς συνανθρώπους μας.

Τιμήθηκε το ανεκτίμητο ανθρωπιστικό της έργο που όσο ζούσε πραγματοποιούσε με πολύ αγάπη για όσους το είχαν ανάγκη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη, σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024, στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Για την εκδήλωση επιλέχθηκε η συμβολική ημέρα γιορτής της Αγίας Σοφίας, Πίστης, Αγάπης και Ελπίδας.

(φωτο: “Πρώτο Θέμα”).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ