Αγρότες: “Θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους για ό,τι συζητήθηκε σήμερα, θα πάρουμε τις αποφάσεις εκεί”

Σε δηλώσεις τους μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνάντησης με τον Πρωθυπουργό , ο εκπρόσωπος των αγροτών δήλωσε ότι δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων τους και πως ” θα αποφασίσουμε στα μπλόκα μας”. Ακόμα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ethnos.gr, τόνισαν ότι θα πάνε στα μπλόκα για να συζητήσουν και να πάρουν τις αποφάσεις τους ενώ είπαν ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματά τους.

“Θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε σήμερα, θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας. Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες». «Αυτή είναι η απόφασή μας και από εκεί και πέρα σε συντονισμό πανελλαδικό και με τις αποφάσεις που θα έχουμε από τις γενικές συνελεύσεις των μπλόκων και των συναδέλφων που βρίσκονται στον δρόμο και αγωνίζονται θα καθορίσουμε τα παραπέρα βήματά μας» σημείωσε ο κ. Ρίζος Μαρούδας , σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ