Αναστάσιος Γκιολής: “Τιμή για μένα η πρόταση, υπόσχομαι σκληρή δουλειά , ευχαριστώ τον Π. Νίκα, έναν άνθρωπο ορόσημο στην τοπική αυτοδιοίκηση”

Ο Αντιπεριφερειάρχης , αρμόδιος για Προγράμματα ΕΣΠΑ, Αναστάσιος Γκιολής, έγραψε, αναφερόμενος στην αποδοχή της πρότασης και την υποψηφιότητά του στο πλευρό του Δημήτρη Πτωχού για το “τιμόνι” της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν άνθρωπο ορόσημο στην τοπική αυτοδιοίκηση.”   :

“𝝖𝝿𝝾𝞃𝝴𝝺𝝴ί ιδιαίτερη 𝞃𝝸𝝻ή 𝝲𝝸𝝰 𝝻έ𝝼𝝰 𝝶 𝝿𝞀ό𝞃𝝰𝞂𝝶 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝶𝝻ή𝞃𝞀𝝶 Π.𝝥𝞃𝞈𝞆𝝾ύ 𝞄𝝿𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝝾𝞄 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸ά𝞀𝞆𝝶 𝝥𝝴𝝺𝝾𝝿𝝾𝝼𝝼ή𝞂𝝾𝞄, 𝝼𝝰 𝞂𝞄νεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μου,𝞈ς 𝞄𝝿𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝝾ς 𝝥𝝴𝞀𝝸𝞅𝝴𝞀𝝴𝝸𝝰𝝹ός 𝝨ύ𝝻𝝱𝝾𝞄𝝺𝝾ς 𝞃𝝾𝞄 𝞂𝞄𝝼𝝳𝞄𝝰𝞂𝝻𝝾ύ 𝞃𝝾𝞄 “𝝜 𝝥𝝴𝝺𝝾𝝿ό𝝼𝝼𝝶𝞂𝝾ς 𝝡𝝿𝞀𝝾𝞂𝞃ά”𝞂𝞃𝝶𝝼 𝝥. 𝝚 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝝰ς.
🤝Πετύχαμε πολλά αυτά τα δύσκολα 4χρόνια βάζοντας ξανά την Κορινθία στο επίκεντρο…υπόσχομαι σκληρή δουλειά,να είμαι πάντα δίπλα σας και μαζί να πάμε την Κορινθία και την Πελοπόννησο ακόμα πιο μπροστά να ηγηθούμε της σύγχρονης εποχής.
🤝Θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Π.Νίκα για την συνεργασία, έναν άνθρωπο ορόσημο στην τοπική αυτοδιοίκηση.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ