Αστυνομική επιχείρηση στο Βραχάτι: Έλεγχοι σε 130 άτομα, 11 προσαγωγές, 1 σύλληψη

φωτο αρχείου

Ειδικές επιχειρησιακές δράσεις πραγματοποιήθηκαν το διάστημα από 3 έως 10 Ιουλίου 2023 σε ολόκληρη την επικράτεια, στο πλαίσιο υλοποίησης του Στρατηγικού Σχεδιασμού του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποτροπή και αντιμετώπιση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας. Όπως αναφέρει ακόμη, μεταξύ άλλων, η ΕΛ.ΑΣ, “στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιήθηκαν κλιμάκια με τη συμμετοχή αστυνομικών διαφόρων Υπηρεσιών εμφανούς και αφανούς αστυνόμευσης, λαμβάνοντας υπόψη τα τοπικά επιχειρησιακά σχέδια και δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε περιοχές όπου παρατηρούνται αυξημένα περιστατικά παραβατικότητας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων σε όλη την χώρα ελέγχθηκαν 156.605 άτομα και 115.924 οχήματα ενώ πραγματοποιήθηκαν:

  • -1.978-συλλήψεις για διάφορα αδικήματα,
  • -6.695-προσαγωγές,
  • -14-κατασχέσεις και –936- ακινητοποιήσεις οχημάτων,
  • -30.906-παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και
  • -16- παραβάσεις αντικαπνιστικής νομοθεσίας

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, του ιστορικού κέντρου των Αθηνών, του Βραχατίου Κορινθίας, της Θεσσαλονίκης και της Θεσσαλίας, όπου το τριήμερο από 7 έως 9 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τακτικές και έκτακτες επιχειρησιακές δράσεις. Στο Βραχάτι  πραγματοποιήθηκαν -130- έλεγχοι ατόμων, προσήχθησαν -11- άτομα και συνελήφθη -1- άτομο….”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ