«Ασφαλείς Πόλεις – Δίπλα στον Πολίτη». Υπουργός : “Κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, θα γινόμαστε αποτελεσματικότεροι, θα γινόμαστε πιο πολύ αφοσιωμένοι..”

Τα εγκαίνια του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με κεντρικό μήνυμα: «Ασφαλείς Πόλεις – Δίπλα στον Πολίτη» πραγματοποίησε χθες, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Μάλλιου, ενώ το Πληροφοριακό Κέντρο επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά το χαιρετισμό του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε τη δημιουργία μίας νέας εφαρμογής, ενός νέου panic button αλλά αυτή τη φορά για ανήλικους και τους γονείς τους, ενώ αναφέρθηκε σε θέματα κοινωνικής αστυνόμευσης και στο ζήτημα της αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας και τα αποτελέσματα των αστυνομικών δράσεων. Επιπλέον, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήρε το έργο των αστυνομικών σε ολόκληρη την Ελλάδα . Δεσμεύτηκε, μάλιστα, πως «κάθε μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι, θα γινόμαστε αποτελεσματικότεροι, θα γινόμαστε πιο πολύ αφοσιωμένοι για να υπηρετήσουμε με πίστη, με αποτελεσματικότητα, με αφοσίωση και με αγάπη την ασφάλεια των πολιτών. Θα είμαστε εδώ όλοι μαζί σε αυτό το στόχο και να είστε βέβαιοι ότι του χρόνου τέτοιο καιρό τα αποτελέσματά μας θα είναι ακόμη καλύτερα. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό γιατί είμαστε όλοι στρατευμένοι στον στόχο αυτό και αφοσιωμένοι», κατέληξε χαρακτηριστικά. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ