Βιωματικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς Α’μιας και Β’ θμιας εκπαίδευσης, από τον “Δίολκο” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Δήμο Κορινθίων

Βιωματικό εργαστήρι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Μαϊου 2025 για εκπαιδευτικούς Α’μιας και Β’ μιας εκπαίδευσης, από τον “Δίολκο” σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το Δήμο Κορινθίων, στα πλαίσια του προγράμματος: “Κόρινθος, η πόλη που μαθαίνει”. Συντονίστρια ήταν η Δήμητρα Παπαναστασίου- Εκπαιδευτικός Φ.Π.Ψ- Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης Δίολκος.

Το Κέντρο πρόληψης αναφέρει: “Ένας συστημικός διάλογος των μελών της σχολικής κοινότητας για το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού που εξερεύνησε παθογένειες, καλλιέργησε ενσυναίσθηση και πρότεινε παρεμβάσεις/ λύσεις.”

Οι δράσεις του Κέντρου Πρόληψης υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης κι Αντιμετώπισης των Εξαρτήσεων ( Ε.Ο.Π.Α.Ε)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ