Υλικά
- 8 αγκινάρες
- 2 λεμόνια μικρά
- αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
- Κόβουμε ολόκληρο το κοτσάνι από την αγκινάρα.
- Εάν είναι τρυφερό αφήνουμε 2-3 δάχτυλα.
- Αφαιρούμε όλα τα πράσινα φύλλα και την κόβουμε στην μέση.
- Βγάζουμε από το κέντρο της αγκινάρας το χνούδι.
- Βράζουμε για 45 λεπτά τις αγκινάρες σε κατσαρόλα με τον χυμό των λεμονιών και αρκετό νερό ώστε να τις καλύπτει τελείως. (sintages.gr)
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε (Αποδοχή) ή μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε (Απόρριψη)ΑποδοχήΑπόρριψηΠολιτική Cookies