Γευστικά λουκανοπιτάκια

Πώς θα τα φτιάξεις:
  1. Ανοίγουμε τη ζύμη κουρού με ένα πλάστη στο πάγκο εργασίας μας, να ανοίξει λίγο.
  2. Κατά μήκος της ζύμης βάζουμε ανά διαστήματα μία κουταλιά τριμμένο τυρί και ένα λουκάνικο και τυλίγουμε τόσο ώστε να κλείσουμε τα λουκάνικα. Εκεί που ενώνουμε βρέχουμε με λίγο νερό για να κολλήσει καλά.
  3. Χωρίζουμε με ένα μαχαίρι το κάθε λουκανικοπιτάκι και τα τοποθετούμε αραιά σε ταψί που έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.
  4. Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουμε όλα τα υλικά, αλείφουμε με λιωμένο βούτυρο τα λουκανικοπιτάκια και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά με μισή ώρα περίπου.
Τι θα χρειαστείς:
    • 1 πακέτο ζύμη κουρού
    • 1 πακέτο λουκάνικα μικρά φρανκφούρτης
    • 200γρ. γκούντα
  • Βούτυρο για το άλειμμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ