Για τις νέες τεχνολογίες και τα επιτυχημένα start – ups θα μιλήσει ο Χρ. Δήμας στην παράλληλη εκδήλωση της Έκθεσης το Σάββατο

«ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ START-UPS». Αυτός είναι ο τίτλος της παράλληλης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Εκθεσιακή Δραστηριότητα “ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2023” την προσεχή Κυριακή 18 Ιουνίου και ώρα 6:30 το απόγευμα με κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής  του νομού μας Χρίστο Δήμα. Ομιλητές θα είναι επίσης οι κ.κ:

– Άρης Λάλος, Διευθυντής Ερευνών ΙΝΒΙΣ/ ΕΚ Αθηνά, Αξιοποιώντας ερευνητικά αποτελέσματα στην Αυτοκινητοβιομηχανία : Ο Τεχνοβλαστός AviSense.

– Σοφία Μαγκιά, Επικεφαλής Τεχνολογικού Πάρκου «Λεύκιππος» (ΕΚΕΦΕ) «Δημόκριτος», «Η συμβολή των δομών στήριξης της επιχειρηματικότητας στην ανάπτυξη μιας επιτυχημένης Start-up».

– Βίκυ Κλήμη, CEO Grandmama, Η πλατφόρμα εύρεσης φροντιστών που ειδικεύεται στη φροντίδα στο σπίτι ηλικιωμένων & ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

– Μιχάλης Πετυχάκης, CTO Οrfium, Πλατφόρμα πνευματικά δικαιώματα για τη χρήση μουσικών κομματιών σε ψηφιακές πλατφόρμες.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο , στο λιμάνι της Κορίνθου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ