Γ. Παπαμιχαήλ στην hmerisiakorinthou.gr : Η χθεσινή εκδήλωση στην Αρχαία Κόρινθο δεν ήταν απλώς μια ευκαιρία να θαυμάσουμε την φυσική ομορφιά του φεγγαριού, αλλά είναι μία ξεχωριστή συνάντηση ….

Για την επιτυχημένη και πολυαναμενόμενη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ κάτω από το φως της Πανσέληνου στον Αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου, με τίτλο: “Πιάνει ο Έρωτας δουλειά” με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την “Σπείρα”, μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr o πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου κ. Γιώργος Παπαμιχαήλ. Η εκδήλωση εντάσσεται στις φετινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού που έχει ετοιμάσει η Δ/νση πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων . Ο πρόεδρος του ΣΕΑΚ μάς είπε, συγκεκριμένα, τα εξής:

«Χθες πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την «Πανσέληνο του Αυγούστου», ένας θεσμός που έγινε παράδοση με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Κορινθίων. Η χθεσινή εκδήλωση δεν ήταν απλώς μια ευκαιρία να θαυμάσουμε την φυσική ομορφιά του φεγγαριού, αλλά είναι μία ξεχωριστή συνάντηση που ενώνει όλους μας κάτω από τον ίδιο ουρανό, προσφέροντας μια ευκαιρία για βιωματική σύνδεση με τη φύση και τον πολιτισμό μας. Η παρουσία του αγαπημένου μας κυρίου Σταμάτη Κραουνάκη προσθέτει μαγεία στην εμπειρία μας, ενισχύοντας τη δέσμευση μας να προβάλλουμε τις πολιτιστικές μας αξίες και τις παραδόσεις. Πλέον η «Πανσέληνος» είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση της Αρχαίας Κορίνθου. Εχθές είχε πάνω από 2.000 κόσμο, ήταν ανοικτός ο αρχαιολογικός χώρος από τις 8:00 μ.μ. έως τις 12:00 μ.μ., η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του «Ξενία» σε συνεργασία με τον Δήμο Κορινθίων και το Τμήμα Πολιτισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Νίκο Σταυρέλη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παναγιώτη Λαμπρινό που ανταποκρίθηκαν από την πρώτη στιγμή και την πρόεδρο της Αρχαίας Κορίνθου που ήταν μαζί μας όλη τη χθεσινή μέρα καθώς και τις υπηρεσίες του Δήμου».

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ